Service & Reparation

Vi utför service och reparation av bilar oavsett märke och årsmodell. 3 års garanti på Mekonomens reservdelar och 1 års garanti på jobbet ingår i service och reparationer. Vid service erbjuder vi free lånebil och Mekonomens assistansförsäkring. Det innebär att vi hjälper dig om din bil plötsligt stannar eller vägrar starta.

 

Släckning av bilbesiktingens 2:or

Allbilverkstan är Swedacks ackrediterad bilverkstad för efterkontroll av besiktningen. Det innebär att vi får släcka bilprovningens 2:or.

 

Slacker

AC Service

Hos oss kan du göra AC service och AC-reparationer. Fungerar inte luftkonditionering på din bil så kan du börja med en enkel felsökning. Kom ihåg att helförsäkrade bilar som är nyare (högst 8 år gammal och har gått under 10 00 mil) kan ta reparationen via försäkringsbolaget.

 

Waeco_ASC2000

Hjulinställning

Fram- eller bakvagninställning är ett måste efter byte av delar. Kantkörningar kan också orsaka ändringar i hjulinställningen på bilen. En felaktig hjulinställning kan leda till däckslitage och försämrad styrning. Vi utför hjulinställning med dagens nyaste teknik och utrustningar.

 

Hoffman_HI
Nybilsgaranti
3 Garanti
Slacker